Υπηρεσίες

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


autokinΗ5ΗΡΤΗΤΗΡΤ

ΗΤΡΗΡΤΗ

ΗΤΡΗΤΡΗ

Τέντες - Συστήματα Σκίασης

tentes-volosΤέντες - Συστήματα Σκίασης

ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Πτυσόμενες & σταθερές κατασκευές τέντας

για κάθε τύπου μπαλκονιού  ή βεράντας.

Μετατρέψτε το μπαλκόνι ή τη βεράν τα σας σε ένα δροσερό & ξεκούραστο μέρος για να τα απολαμβάνετε  εσείς και η οικογένεια σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΕΣ ΤΕΝΤΕΣ - ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Εκτός από την επιλογή σας σε τεντόπανα αξιοποιήστε τη δυνατότητα της ψηφιακής εκτύπωσης και  ''περάστε'' το διαφημιστικό σας μήνυμα στην τέντα ή τις ομπρέλες του καταστηματός σας.

ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑ ΕΩΣ 94%

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Τα συστήματα σκίασης έχουν δώσει λύσεις σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους,αλλά και σε κατοικίες.

Έχουν μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα και προστατεύουν τον χώρο σας αλλά και τα προιόντα σας από τη ζέστη.Αποτελούν μοναδική λύση για όλους από τον τον αρχιτέκτονα εως την νοικοκύρα.

Δείτε περισσότερα έργα εδώ

Πυλώνες

pilonasΠυλώνες μιας ή δύο όψεων και πολύ μεγάλων διαστάσεων τυποποιημένοι, αλλά και σχεδιασμός πρωτότυπων σχεδίων με συνδιασμό διαφορετικών υλικών. Με προφίλ αλουμινίου, Plexiglass επιφάνειες, αλουμίνιο σε κομμένο laser, μουσαμά ψηφαική εκτύπωση, περιστρεφόμενες κατασκευές & συνδιασμό χρήση ηλεκτρονικών επιγραφών.

Δείτε περισσότερα έργα εδώ

Διαφημιστικά έντυπα

Επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, επιστολόχαρτα, φάκελοι, folders καθώς και κατασκευή menu εστιατορίων, café με ποικίλους τρόπους κατασκευής.

Αυτοκόλλητα

Δημιουργία αυτοκόλλητων γραμμάτων & σχεδίων για διακοσμητικές εφαρμογές εσωτερικών χώρων, βιτρίνες καταστημάτων....

Αμμοβολές, χρωματιστά film , floor graphics, αντανακλαστικά αυτοκόλλητα & ειδικά film κάλυψης αντηλιακής προστασίας.

Plexiglass Κατασκευές

plexiglassH εταιρεία μας έχει πλήρη τεχνογνωσία στην κατασκευή ακρυλικών προιόντων. Stand προιόντων για επιχειρήσεις, κατασκευές εκθέμάτων (όπως Μουσεία...) Κάλπες, έπιπλα οικιακών & επαγγελματικών χώρων. Το plexiglass είναι ένα θερμομονωτικό υλικό, με μεγάλη αντοχή στη χρήση, εκπληκτικές διακοσμητικές εφαρμογές και ασφαλές σε εσωτερικούς χώρους σε σχέση με το γυαλί ή τα κρύσταλα.

Επίσης, χρησιμοποιείτε για επιγραφές γραφείων, καταστημάτων, διαχωριστικά, φωτιστικά.

Δείτε περισσότερα έργα εδώ

Ψηφιακές εκτυπώσεις

psifiakesΔώστε χρώμα και την προσωπική σας αισθητική στον εσωτερικό-εξωτερικό χώρο της επιχείρηση σας ή του προσωπικού οικιακού σας χώρου, Διακοσμήστε, ανακαινήστε γρήγορα και οικονομικά, αλλάζοντας τις ψηφιακές εκτυπώσεις συχνά και πρωτοτυπήστε! Με τη χρήση eco solvent μελανιών, φιλικά προς το περιβάλλον, κατάλληλα ακόμη και για την διακόσμηση παιδικών δωματίων, παιδικών σταθμών... Χαρτί ταπετσαρίας, μουσαμά, βινύλια, αμμοβολές,film, φωτογραφικό χαρτί, καμβά. Αναπαραγωγή έργων τέχνης σε καμβά και τελάρωμα.

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους σε μουσαμά ή διάτριτο mesh για καλύψεις κτιρίων, σημαίες και λάβαρα.

Δείτε περισσότερα έργα εδώ

Σόκορα Γράμματα

Mεταλλικά τρισδιάστατα γράμματα, βαμμένα σε όποια απόχρωση επιθυμούμε Μπρούτζινα, επίχρυσα, inox, plexiglass αφώτιστα ή φωτεινά με στοιχεία νέον ή led P.V.C.-Plexiglass Κομμένα γράμματα σε laser (κατάλληλα για εξωτερικούς-εσωτερικούς χώρους).

Ψηφιακές εκτυπώσεις αυτοκίνητου

autokin"Tαξιδέψτε" το διαφημιστικό σας μήνυμα άμεσα στα μάτια του καταναλωτή ή προμηθετή σας, μεταμορφώνοντας το επαγγελματικό σας όχημα σε κινητή διαφήμιση. Φωτογραφική απεικόνιση των προιόντων ή των υπηρεσιών σας. Ο πιο αποτελεσματικός & οικονομικός τρόπος προβολής μιας επιχείρησης. Με απλά βινύλια cast ή ψηφιακή εκτύπωση βινυλίων και για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα της χρήσης αερογράφου για μεγάλη αντοχή στον χρόνο και απεριόριστη επιλογή χρωματισμών.

Επίσης, η τεχνολογία των ψηφιακών εκτυπώσεων σε μουσαμάδες σε συνδυασμό με κατάλληλους ιμάντες, κρίκους..., Είναι κατάλληλες & για το ντύσιμο φορτηγών επαγγελματικής χρήσης.

Δείτε περισσότερα έργα εδώ

Μεταλλικές επιγραφές

metalikesΒαμμένες με βινύλια γράμματα ή με ψηφιακή εκτύπωση Κατάλληλες για καταστήματα, βιομηχανικούς χώρους, εργοτάξια, οδοσήμανσης, μηχανικούς....

Δείτε περισσότερα έργα εδώ

Επιγραφές

epigrafesΗ μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο των επιγραφών μας επιτρέπει να έχουμε πολλές λύσεις και να μπορούμε προτείνουμε την κατάλληλη κατασκευή για την επιχείρηση σας, ανάλογα και με τις ανάγκες του χώρου και τον προυπολογισμό σας. Φωτεινές επιγραφές σε Plexiglass, flex face, αλουμίνιο σε laser, μεταλλικές επιγραφές, παραδοσιακές ξύλινες επιγραφές, νεόν & led, ανάγλυφα γράμματα όλων των διαστάσεων φωτεινά ή μη, inox - μπρούτζινα, φανάρια δύο όψεων.

Δείτε περισσότερα έργα εδώ